diumenge, 11 de novembre del 2007

TRAÇ DISSENY GUANYA UN PREMI REPSOL YPF 2007 D'INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES EFÍMERES

Després de sel.leccionar l'obra "Les últimes voluntats" de Núria Jardí per l'X-FAD, i exposar-la a la cripta del FAD a Barcelona, aquest es un altre gran reconeixement per nosaltres.

En el marc del 7è Festival Internacional de Música de Tarragona, ens van otorgar un premi Repsol YPF d'intervencions artístiques efímeres...i n'estem molt contentes!!

Aquest era el primer cop que ens presentabem a un concurs públic la Maite i jo, com a integrants del grup Traç Disseny...i va ser arribar i moldre!! No ens ho esperàvem, i ens van donar una injecció positiva per continuar creant.

Perque un dels nostres objectius es poder fer públiques les nostres obres, idees, creacions...i seguir creant en tots els aspectes. El reconeixement de la feina que hi hà al darrere del que es veu i la interpretació lliure que li pugui donar l'individu que l'observa, es per nosaltres una gran satisfacció.
La música és un estímul que afecta el camp perceptual de l'individu, i que de vegades la seva intensitat fa que puguis tocar el cel.

Cel Musical és un projecte que vol fer arribar a tots els passejants aquesta sensació de plenitud amb la utilització de troços de teles situades a diferents alçades on hi ha inscrites diverses partitures.
La intervenció va tenir lloc a la Plaça de Sant Miquel de la part alta de Tarragona. I des d'aquí volem agraïr a l'equip de montatge la seva col.laboració.