dimecres, 7 de novembre del 2007

OBRE ELS TEUS SENTITS!

El Nou Mercat del Camp va dipositar la seva confiança en nosaltres per realitzar el seu stand a la primera fira Modernal'07, que va tenir lloc al mes de maig a la Fira de Reus.

Es va resaltar la intenció de mirar cap a una modernització del Nou Mercat del Camp, el seu esperit emprenedor i sobretot, la qualitat del producte que ofereixen.
Per aquest motiu ens vam centrar en els sentits: vista, ofacte, oida, gust i tacte. Un stand on entren en contacte directe el producte i el visitant. Fer-lo participar de l'stand es un dels objectius.

Iniciant el recorregut establert, el visitant va poder viure en directe l'experiència de l'explosió dels sentits.
Començant per la vista on es veia la fruita escollida, la cirera. A la segona peana podiem posar la mà i tocar-la. Amb una esència de cirera podies fer ús de l'olfacte. I a l'última peana podies endur-te una paperina plena de cireres, per posar en pràctica els sentits que ens feien falta: el gust i l'oida.

Es va escollir la cirera, pel seu color intens i per ser la fruita del mes en que es duia a terme la fira. A més de ser una peça petita, manejable i fàcil d'emportar i menjar.

Va ser un dels stands de la fira amb més afluència de públic i per tant, més participatiu.

MAITE NÚRIA AÏNA