dilluns, 26 d’octubre del 2009

EXPOSICIÓ SOBRE L'EUROPA SOCIAL


L’exposició sobre l’Europa Social està organitzada per la Comissió Europea en col·laboració amb l’ajuntament de Tarragona. Aquesta iniciativa forma part d’una campanya itinerant impulsada per la Direcció General d’Ocupació, Afers Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea i té com a objectiu explicar i mostrar a la ciutadania com les polítiques laborals i socials de la Unió Europea treballen per a l’equitat, la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i la integració laboral.
La carpa ha passat ja per Xipre, Malta, Eslovàquia, la República Txeca, França, Regne Unit, Polònia, Grècia, Portugal, Eslovènia, i a l’estat espanyol només s’ha realitzat a Tarragona els dies 1,2 i 3 d’octubre.
El projecte seleccionat de Núria Jardí “Tornem al passat”, creava un ambient retro per fer pensar als visitants, amb una sèrie de frases de pensadors. Inspirar-te amb les paraules i deixar-te endur. En definitiva, dir la teva lliurement.

Miràvem una sèrie d’objectes: la màquina d’escriure, la maleta, l’arxivador...han canviat. En el disseny, fins i tot en la utilització...han evolucionat.
I la societat...també ho ha fet? Han millorat les condicions laborals?
I la lluita contra l’exclusió social i la pobresa?
Els homes i dones han assolit la igualtat?
S’ha aconseguit un bon equilibri entre la vida laboral i la vida privada?
Creus en els canvis? Que hi manca encara?
Agraïments especials per la seva confiança:
a la Vanesa, la Montse i la Eva.

1 comentari:

Maite ha dit...

Per sort les coses van canviant però encara queda...llàstima no veure-ho en directe, la pròxima!